Това, че бъдещето на колите е свързано с електричеството вече

...
Това, че бъдещето на колите е свързано с електричеството вече
Коментари Харесай

Как Volkswagen превзе Ватикана

Това, че бъдещето на колите е обвързвано с електричеството към този момент се изтърка от повторение, а и образците за тази наклонност стават от ден на ден.
 Volkswagen Group и съкращенията в Cariad - софтуерните проблеми за компанията не престават
Проблемите за Volkswagen не престават

Ето какво следва да се случи

Поредният подобен идва не от къде да е, а от Ватикана, където са решили да следват прецизно проекта си към въглеродна индиферентност. Като част от него всички коли, употребявани от Ватикана ще бъдат напълно електрически.

Планът е това да се случи до 2030 година, а главен сътрудник в това начинание ще бъде Volkswagen. От компанията оповестиха, че при започване на 2024 година ще доставят на Светия трон към 40 електрически автомобила.
 Снимка 642395

Те ще бъдат ID.3, ID.4 и ID.5. Лично директорът по продажбите във Volkswagen Кристиан Далхайм достави първите два елетромобила ID.3 Pro Performance, които са част от съглашението. Към момента от компанията не са оповестили финансовите параметри по съглашението с Ватикана.
 Volkswagen в Норвегия - по кое време стопират продажбите на коли с мотор с вътрешно горене
Страната, в която Volkswagen стопира да продава коли на бензин и дизел

Бъдещето е тук

Тази вест идва след думите на папа Франциск миналия месец, когато той съобщи, че признаците за смяна в климата са тук и стават все по-очевидни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР