Това беше най-голямата телевизионна драма за 2016 г., сега The

...
Това беше най-голямата телевизионна драма за 2016 г., сега The
Коментари Харесай

Хитовият сериал на BBC The Night Manager се завръща на екрани след почти десетилетие

Това беше най-голямата телевизионна драма за 2016 година, в този момент The Night Manager се завръща с още два сериала по BBC1, дружно със звездата Том Хидълстън.

Повече от 10 милиона фенове се включиха, с цел да видят героя му, боец, трансформирал се в управител на хотел Джонатан Пайн, да се бие с Хю Лори като търговец на оръжие Ричард Ропър. Сега, съвсем десетилетие откакто сериалът завоюва 11 огромни награди, ще бъде сниман още веднъж това лято за втори сериал, който ще бъде излъчен през 2025 година, и трети през идната година.

Действието ще се развива осем години по-късно последният приключи с героя на търговеца на оръжие на Лори, Ричард Ропър, който беше отведен от сирийците, наподобява изправен пред сигурна гибел, която им струваше 300 милиона $. Все още не е известно дали Оливия Колман ще се завърне като началник на работната група на Министерството на външните работи Анджела Бър или Елизабет Дебики като унизената другарка на Роупър Джед Маршал, която се впусна в рискова връзка с Пайн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР