Тото от СкандаУ се е изхранвал с чалга. Рапърът години

...
Тото от СкандаУ се е изхранвал с чалга. Рапърът години
Коментари Харесай

Тото – чалгаджия под прикритие! Вижте за коя второкласна певица пише песни и защо ги мислят за гаджета

Тото от „ СкандаУ ” се е изхранвал с чалга. Рапърът години наред е заработвал, пишейки фолк части за второкласни изпълнителки от лекия род. Една от постоянните му клиентки била певицата на „ Диапазон Рекърдс ” Ашли. Дълго даже я мислели за негово гадже.    Заради околните си работни връзки с Ашли любимецът на феновете на „ ВИП Брадър ” от време на време ходел по всемирски събирания на разположение с нея. Много от сътрудниците му даже считали, че двамата имат интимни връзки. Оказало се обаче, че близостта им е единствено по работа.

Всъщност Тото най-малко от 3 години има връзка с момиче от Перник, което се споделя Яна Червенкова. За нея не се знаят доста детайлности, като се изключи че е съумяла толкоз крепко да го оплете, че той не смеел да намерения за друга, преди да влезе в Къщата и дамите сами да стартират да се натискат за компанията му. Мацката от години взе участие в клиповете на „ СкандаУ ”, които те пускат в своя канал в най-голямата международна мрежа за видео шерване, както и на формалния си уебсайт. В тях рапърите и половинката на Йонислав , както е същинското име на Тото, беседват по разнообразни тематики, които вълнуват младежите. Две от тях са под заглавия „ Той не ми пуска ” и „ Забремених я с пръсти ”, останалите са в същия дух.

В множеството клипове главната задача на Яна е да се пробва да бъде забавна. Вероятно със същата цел я назовават Кака Яна вместо просто Янче, както в живота. Брадърът пък се самоназовава Чичо Тото . Всичко това очевидно има огромен триумф измежду младежите, тъй като всеки клип се радва на повече от 90 000 гледания, а след старта на риалитито на Нова тв ползата пораства.

Познати на Яна настояват, че била доста непретенциозно момиче. Съдейки от изявите й във влога на „ СкандаУ ” обаче, има най-малко едно нещо, което не я тормози. Това е да се демонстрира пред камера и да пуска сниманото за гратис гледане от всички, на които са им е забавно. Между другото, даже след влизането на Тото в Къщата и интернет не престават да се появяват нови клипове с него. Говори се, че точно Кака Яна поддържа влога, до момента в който той е в изолираност, написа " Уикенд ".

Въпреки че връзката им не е загадка, тя най-малко към този момент отхвърля да се изявява в медиите като гадже на Тото. Според слуховете, това било условие на риалитито, което възнамерявало да трансформира рапъра в секс признака на сезона. Според тв продуцентите, това щяло да е мъчно, в случай че на феновете се натяква, че има сериозна другарка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР