Тотнъм сериозно обмисля възможността да отправи оферта за вратаря на

...
Тотнъм сериозно обмисля възможността да отправи оферта за вратаря на
Коментари Харесай

Тотнъм обмисля оферта за Джордан Пикфорд

Тотнъм съществено обмисля опцията да насочи оферта за вратаря на Евертън Джордан Пикфорд. Лондончани са обезпокоени от неприятната форма на ветерана Юго Лорис, който все по-често прави фрапантни неточности. Това е предиздвикало шефовете да се огледат за евентуален негов правоприемник и са насочили взор точно към британския национал, твърди " Мирър ".

Лорис е капитан на Тотнъм и през януари 2022 година подписа нов контракт с клуба до 2024 година Той кара десетата си година при лондончани и има 439 мача и 149 " сухи " мрежи. Французинът обаче към този момент е на 36 години, а по-притеснителна е слабата му форма след Световното състезание. Това е и повода " шпорите " да насочат взор към Пикфорд.

28-годишният англичанин се чака да бъде много заинтересован от възможна оферта на Тотнъм. Там той сигурно ще получи задоволително добра заплата, а по-важното е, че той ще може да играе в Европа, вместо да се бори за оцеляване в Премиър лийг.

По всичко проличава, че Пикфорд към този момент се оглежда за нов тим, откакто отхвърли няколко предложения от Евертън да удължи контракта си, който изтича след 18 месеца. Освен Тотнъм, от него се интересува и Челси.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР