Тотнъм се възползва от два червени картона и автогол в

...
Тотнъм се възползва от два червени картона и автогол в
Коментари Харесай

Тотнъм излъга деветима от Ливърпул с автогол в 96-ата минута

Тотнъм се възползва от два червени картона и автогол в добавеното време за 2:1 над Ливърпул. С успеха шпорите се изкачиха на второ място в класирането. Лондончани са с точка зад – 17 против 18. Със 17 точки е и Арсенал. Ливърпул остава с 16 след първото си проваляне за сезона.

Мачът се разви много зле за Ливърпул. Тимът на Юрген Клоп остана с човек по-малко, беше му анулиран гол и получи подобен в границите на 10 минути. В 26-ата минута Къртис Джоунс настъпи неумишлено глезена на съперников състезател и беше изпъден след интервенция ВАР. После Луис Диас вкара за 0:1, само че.

В 36-ата минута Тотнъм осъществя при първата си в действителност рискова офанзива. Ричарлисон изведе Хюн Мин Сон, който изпревари бранител и беше прецизен за 1:0. Ливърпул изравни в четвъртата минута на добавеното време посредством Коуди Гакпо. Нидерландският национал обаче получи контузия при удара и беше заменен. Четири минути по-късно Луис Диас остана на сантиметри от втори гол за гостите.

В средата на второто полувреме влезлият на почивката Диого Жота си изкара два жълти картона и остави алените с девет души. Тотнъм дълго не успяваше да се възползва от преимуществото, само че в шестата минута на добавеното време остро центриране по земя на Педро Поро беше засечено от Жоел Матип, който си вкара автогол за крайното 2:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР