Тотнъм продължава с отличното си представяне във Висшата лига и

...
Тотнъм продължава с отличното си представяне във Висшата лига и
Коментари Харесай

Автогол и Сон продължиха полета на Тотнъм

Тотнъм продължава с отличното си показване във Висшата лига и победи с 2:1 Кристъл Палас в лондонското дерби на 10-ия кръг. С трите си точки Тотнъм събра 26 на върха - пет повече от Манчестър Сити и Арсенал, които обаче са с мач по-малко. Палас пък е 11-ти с 12 точки.

На „ Селхърст Парк “ домакините започнаха по-добре и в първите 7 минути Гуилелмо Викарио избави удари на Джордан Аю и Одсон Едуар. Хората на Анге Постекоглу отвърнаха с удар на Джеймс Мадисън в 17-ата минута, който обаче не беше по никакъв начин прецизен и мина около вратата.

Осем минути след началото на второто полувреме гостите ликуваха, защото след остро центриране на Джеймс Мадисън, Джоел Уорд си заби автогол. Две минути по късно Уил Хюз качи топката на главата на Марк Гуехи, чийто удар от близко бе неакуратен.

Тотнъм удвои резултата в 66-ата минута. Хюн-мин Сон получи топката в наказателното поле от Бренън Джонсън и без да се колебае я прати в десния ъгъл на вратата, защитавана от Сам Джонстън.

Кристъл Палас върна гол в 4-ата минута на добавеното време, когато Джордан Аю се разписа, овладявайки топката след дълго подаване от дълбочина на Йоахим Андерсен. Попадението бе преразглеждано с ВАР в продължение на няколко минути, с цел да се реши дали нападателят си е оказал помощ с ръка при своя гол. Системата реши, че не е имало неразрешена игра и голът остана. За повече обаче хората на Рой Ходжсън нямаха време и Тотнъм взе лондонското дерби.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР