Тотнъм преговаря за подписването на 18-годишния нападател на Клуб Брюж

...
Тотнъм преговаря за подписването на 18-годишния нападател на Клуб Брюж
Коментари Харесай

Тотнъм започва преговори за трансфер на стойност £25 милиона за бивша цел на Челси, докато Спърс преговарят за напускане на крилото

Тотнъм договаря за подписването на 18-годишния нападател на Клуб Брюж Антонио Нуса.

Шпорите желаят да подписа договорка този месец, преди да изпрати високо оценения нападател назад в Белгия чартърен до края на сезона. Даниел Леви и Ко желаят да се придвижат бързо към норвежеца, защото той преди този момент беше обект на мощен интерес от страна на Челси, наред с други.

Сините видяха оферта от £23 милиона, отхвърлена от Клуб Брюж в деня на крайния трансферен период в лятото, само че те към момента не са се върнали на масата и в този момент се счита, че са охладили интереса си.

Брентфорд също гледаше към Нуса, който беше изследван от Арсенал и се счита, че Спърс да е подготвен да заплати такса на стойност към £25 милиона, с цел да обезпечи своя автограф.

В идеалния случай Нуса избира да остане в Клуб Брюж най-малко до края на сезона и за благополучие Тотнъм са удовлетворени от този детайл от всяка договорка, защото сега не могат да му предложат постоянни минути в северен Лондон.

Междувременно още е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР