Тотнъм е готов да плати откупната клауза на десния защитник

...
Тотнъм е готов да плати откупната клауза на десния защитник
Коментари Харесай

Тотнъм готов да плати клаузата на защитник от Спортинг Лисабон

Тотнъм е подготвен да заплати откупната уговорка на десния бранител на Спортинг Лисаон - Педро Поро. „ Шпорите “ маха съществени проблеми в дясната зона на защитата си този сезон, откакто мениджърът Антонио Конте продължава да залага на Емерсон Роял, който обаче не демонстрира най-хубавата си форма.

Очакваше се италианецът да заложи на Джед Спенс на тази позиция, откакто беше притеглен в северен Лондон през лятото от Мидълзбро.Но Конте към момента не е изцяло склонен с концепцията да пусне 22-годишния англичанин вместо Емерсон макар проблемите на бразилеца.

Португалското издание „ Correio da Manhã “ твърди, че в Тотнъм са набелязали точно Поро и, че договорката може да навлезе в идващия стадий през януарския трансферен прозорец. Интересното е, че Поро в действителност беше благосъстоятелност на Манчестър Сити преди в последна сметка да бъде закупен за непрекъснато от Спортинг след сполучлив интервал чартърен.

Tottenham are preparing to formalize an offer for Pedro Porro in January. The proposal will be in the region of his termination clause, which is around 45 million euros.
— The Spurs Express (@TheSpursExpress)
„ Лисабонските орли “ са му сложили уговорка за откупуване от 45 милиона евро, само че Ман Сити, който притегли Поро от Жирона през 2019-а година, също има опцията да си го закупи назад за сумата от близо 21 милиона евро.

Изданието допуска, че Тотнъм е подготвен да извади нужната сума за сходен трансфер. Поро е утвърден и от спортният шеф на „ шпорите “ Фабио Паратичи, който към този момент изследва опциите за трансфер на испанеца, който не попадна в състава на „ Ла Роха “ за Световното състезание за Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР