тотици близки, приятели и колеги, политици и общественици си взеха

...
тотици близки, приятели и колеги, политици и общественици си взеха
Коментари Харесай

Близки и приятели се простиха с Радосвет Радев

тотици близки, другари и сътрудници, политици и общественици си взеха последно "Сбогом " с Радосвет Радев. Поклонението се състоя в столичния храм "Света София ".



Снимка: Георги Димитров, NOVA

Председателят на Българската стопанска камара и основател и изпълнителен шеф на "Дарик радио " умря ненадейно на 61-годишна възраст на 6 август.

Сред пристигналите на поклонението през днешния ден бяха президентът Румен Радев, политици, представители на разнообразни институции и организации, на бизнеса, публицисти, сътрудници и другари.

"Радосвет Радев беше човек с обсег и на мисълта, и на действието. Той беше от хората, които се бореха до последно за предвидима и удобна среда за развиване на българския бизнес. Той беше измежду хората, които още при започване на демократичните промени освен осъзнаха, че не можем да прогресираме като общество без медиен плурализъм, без свободни и публично ангажирани медии, само че и самичък сътвори такава медия и я управлява извънредно сполучливо. Да се поддържа връзка с него беше същинско наслаждение! Ще ни липсва ", сподели пред публицисти президентът.





Снимка: Георги Димитров, NOVA

„ Той беше един от хората, които трансформираха медийната среда в България”, сподели Ники Кънчев.

„ Всички доста го обичахме”, добави Константин Вълков – програмен шеф на „ Дарик радио”.

„ Той беше един ярък и готин човек с елегантна просветеност, с който можеше и да си приказваш за всичко, и да се забавляваш. Ще ми липсва много”, сподели президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР