Тошко Йорданов захапа двама бивши премиери.Ясно е, че не си

...
Тошко Йорданов захапа двама бивши премиери.Ясно е, че не си
Коментари Харесай

Тошко Йорданов прочете присъдата. Думите за Кирил Петков

Тошко Йорданов захапа двама някогашни министър председатели.

Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, в случай че работихме добре и държавното управление щеше да работи в този момент. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки сътрудниците ти да са като прислужници. Това заяви председателят на ИТН Тошко Йорданов в „ Седмицата “ по Дарик радио.

Като грешка той дефинира това, че дружно с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават от дълго време. „ Никога не сме подхождали с концепцията, че хората са измамници и лъжци. Почтеността би трябвало да идва от управлението на партията. “

По думи на Йорданов хубавото на служебното държавно управление сега е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на ръководството на четворната коалция.

„ Човек когато е вътре вижда, че качеството на депутатите не е толкоз неприятно, от друга позиция, качествата на депутатите важи от водещата политическа мощ. Когато бяхме първа политическа мощ, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха не приехме съвсем нищо, актуализацията на пенсиите стартира също преди този момент. Затова и Минчев си отиде, тъй като си прави каквото си желае “, коментира Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР