Тошко Йорданов от Има такъв народ коментира в сутрешния блок

...
Тошко Йорданов от Има такъв народ коментира в сутрешния блок
Коментари Харесай

Тошко Йорданов коментира снимката, на която ИТН яде пуканки на пресконференцията на Радостин Василев

Тошко Йорданов от " ИТН " разяснява в утринния блок на Би Ти Ви фотографията, на която парламентарната група на Има Такъв Народ яде пуканки на фона на конференцията на Радостин Василев. Той съобщи, че има задоволеност, тъй като " истината победи ". " Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме естествени хора и това е мигане в цялата обстановка ", сподели още той.

Слушахме по какъв начин Кирил и Асен приказват по какъв начин би трябвало да се овладеят службите и по какъв начин това е синхронизирано с непознати посолства и " законно, нелегално " да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как Движение за права и свободи няма да бъдат атакувани, тъй като Христо Иванов им споделил, че им трябват. Кой е дребното Движение за права и свободи в този случай - Демократична България. А кой дребното ГЕРБ - " Продължаваме промяната ". Това сподели Тошко Йорданов от " ИТН " в утринния блок на Би Ти Ви.

И без това " Промяната " е с фрагменти от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, само че вярно са се освободили от тях, тъй като са некадърни, сподели още той.

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма мнения за това по какъв начин да се оправим с инфлацията, бюджета и растящите цени.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР