Торнадо отне живота на най-малко един човек, а 10 бяха

...
Торнадо отне живота на най-малко един човек, а 10 бяха
Коментари Харесай

Торнадо взе жертва в Нидерландия

Торнадо лиши живота на минимум един човек, а 10 бяха ранени в нидерландския крайбрежен град Зирикзее, съобщи Франс прес, като цитира информация на службите за незабавна помощ.

Рядко срещаният атмосферен феномен събори покривите на четири къщи и провокира сриване на фасадата на жилище, оповестиха управляващите на провинция Зеланд.

" За злощастие торнадото аргументи гибелта на един човек " и по първична информация има още към 10 ранени, оповестява изказване на същия източник. Службите за незабавна помощ към момента правят оценка последствията от торнадото, само че на няколко улици в града са породени обилни вреди, в това число от съборени дървета и керемиди.

На оповестени в обществените мрежи фотоси се виждат парчета, повесени от дирек завихрен въздух и огромна бяла фуния от облаци, на фона на мрачно небе.

Службите за незабавна помощ приканиха жителите да не доближават региона, с цел да не усложняват работата на полицията и пожарната и заради заплаха от рухване на тухли и клони.

Нидерландия записва няколко торнада всяка година, само че последният породен от тях смъртен случай е от 1992 година, по данни на националната телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР