Торинският папирус, известен още като Кралския канон на Торино“, и

...
Торинският папирус, известен още като Кралския канон на Торино“, и
Коментари Харесай

Шемсу Хор – древните владетели на Египет преди фараоните

Торинският папирус, прочут още като „ Кралския канон на Торино “, и други добре известни исторически записи загатват „ Шемсу Хор “ или „ Спътниците на Хорус “. Тези мистериозни глифове към момента са източник на разногласия за множеството модерни египтолози и историци. Какви тъкмо са те? Има ли доказателства, че са съществували?

Културата на Египет е една от най-старите в света със стотици заровени мистерии. Според публични документи историята на Египет може да бъде разграничена на три обособени интервала: Старото, Средното и Новото царство.

Когато времевите шпации на тези империи се комбинират, общият времеви диапазон е 3070 години, от 3100 година прочие н. е. до 30 година прочие н. е. По време на повече от 3 хилядолетия битие на Египет има към 30 династии и 170 фараона. Какво се е случвало в страната на Нил преди този момент? Кой е бил владетелят?

В Музея на Торино, Италия, се съхраняват почти 160 фрагмента от античния папирус Кралския канон на Торино. Този митичен лист с монарси, управлявали Египет преди хилядолетия, е открит през 1822 година в Тива, античната столица на Египет.

Повечето археолози и историци подценяват наличието на текста, вярвайки, че “не е нищо повече от легенда “. Каква е повода за това? В папирусът се твърди, че на доста ранен стадий от човешката история Египет е бил ръководен от група полубогове, известни като Шемсу Хор или Спътниците на Хорус, в продължение на към 11 000 години.

Свещените истории на съвсем всички нации описват за техните Богове, които основават Космоса и „ раждат “ страната им. Освен това, в множеството от тези истории Боговете са съжителствали с човечеството и даже са създавали хибриди получовеци-полубогове.

Шемсу Хор може да е египетска отпратка към Богове или същества от други планети, които дружно с великите Богове са основали Земята. В документи от V династия Шемсу Хор се загатват като „ блестящите “, дума, която може да се свърже с техния небесен генезис.

Четете още: Книгата на Енох е по-загадъчна, в сравнение с сме мислили! (видео)

Шумерските истории за генезиса на индивида и живота на Земята приписват човешкото битие на извънземни създания. Те са показани като интелигентни същества с превъзходна технология, която е била употребена за построяването на редица антични структури.

Целта на Шемсу Хор е била доста повече от просто „ мятане на подозрение “ въз основа на описания, открити в разнообразни археологически находки. Те са виновни за отбраната и образованието на най-основните съставни елементи на човешката природа, както и за комплицирани указания.

Шемсу Хор, известни още като Спътниците на Хорус или „ почитателите на Хор “, са били полубожествени владетели, свещеници и пазители на свещено познание. Те са членове на първото антично скрито общество. Били в Египет по време на Златния век на небесните монарси и са се задържали дълго откакто тези царе са се издигнали в небесата.

Накрая Спътниците на Хорус предали знанията си на хората и изчезнали от планетата, оставяйки след себе си вълшебен Пазители. В момента доста хора одобряват, че разнообразни секрети организации са Пазители на информация, която е надалеч оттатък разбирането на елементарния човек.

Кралският канон на Торино е документ, формиран от към 160 съставния елемент, които, когато са събрани и разбрани, демонстрират кои са били същинските създатели на Египет.

Те също по този начин дават информация за интервала, в който са живели, както и по какъв начин са предали своя опит на хората.

Шемсу Хор слагат началото на златна ера в Египет друга от всяка друга. И несъмнено са виновни за образованието на доста други цивилизации по целия свят.

Но, въпреки това, всичко може да е просто следващата градска легенда …

Какво мислите Вие?

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР