Торино и Уест Хeм са постигнали споразумение за нападателя Никола

...
Торино и Уест Хeм са постигнали споразумение за нападателя Никола
Коментари Харесай

Торино и Уест Хем си стиснаха ръцете за Влашич

Торино и Уест Хeм са постигнали съглашение за нападателя Никола Влашич, написа " Тутоспорт ". 25-годишният хърватин се завърна в Източен Лондон, откакто прекара сезона чартърен в Торино, където означи пет гола и направи осем асистенции в общо 37 мача. Влашич по този начин и не съумя да се наложи в Уест Хам, откакто направи трансфер от ЦСКА Москва за 30 милиона евро през август 2021 година и наподобява ще напусне " чуковете " това лято, макар че остават три години от контракта му.

Според " Тутоспорт " Торино ще заплати на Уест Хам към 10 милиона евро плюс 2 милиона евро бонуси за Влашич, като е включена и уговорка за % от възможна бъдеща препродажба. Само последните детайлности би трябвало да бъдат позволени, преди договорката да може да бъде изцяло приключена.

25-годишният футболист към този момент се съгласи на четиригодишен контракт на стойност към 2 милиона евро чисто на сезон. Влашич сега е в Милано, тренира самичък, до момента в който чака да премине медицински прегледи и да приключи прехвърлянето си в Торино.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР