Тори потънаха до най-ниския си рейтинг в социологическите проучвания, тъй

...
Тори потънаха до най-ниския си рейтинг в социологическите проучвания, тъй
Коментари Харесай

Семейните финанси се справят много по-зле при торите, отколкото когато лейбъристите бяха на власт

Тори потънаха до най-ниския си рейтинг в социологическите изследвания, защото лейбъристите предизвестяват, че са закарали стопанската система „ в задънена улица “.

Преди бюджета в сряда, мрачните резултати на държавното управление за стимулиране на фамилните финанси бяха разкрити. Цифрите демонстрират, че приходите на семействата са се повишили по-бавно при консерваторите, в сравнение с когато Тони Блеър и Гордън Браун бяха под номер 10.

Между 1997 и 2010 година междинният наличен приход се е повишил от £1219 на месец до £1568 действително условия, което е 28,6% нарастване. През 13-те години от този момент той е повишен единствено с 11% до £1746.

Дарън Джоунс, основен секретар в сянка на лейбъристите към Министерството на финансите, сподели: „ Рекордът на консерваторите във връзка с стопанската система е на пух и прахуляк, с по-високият дълг, по-високите налози и по-ниският напредък са отличителният белег на тяхното ръководство. За разлика от това, бившето лейбъристко държавно управление следи голям подтик в растежа на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР