Топящите се ледове на Аляска разкриха две гигантски пирамиди, които

...
Топящите се ледове на Аляска разкриха две гигантски пирамиди, които
Коментари Харесай

Древен Египет Е Смешно Селце! Откриха Гигантските Черни Пирамиди! Вижте Спиращи Дъха Снимки!

Топящите се ледове на Аляска разкриха две великански пирамиди, които бялата обвивка е скривала до през днешния ден.

Група учени се натъкват на изумителното изобретение до момента в който изследват резултатите на световното стопляне върху ледниците в региона. Първоначално са се видели върха на една от пирамидите и незабавно са разбрали, че това е изкуствена конструкция. Гигантски черни каменни блокове са подредени във същата настройка като Великата пирамида в Египет.



Заедно с откритието изтича информация и от американските военни, които са създали детайлни геологични проучвания в региона поради опасения от планувани нуклеарни проби в Китай, и са стигнали до заключението, че в ледовете има две пирамиди с съвършени пропорции, които са доста по-големи дори и от Хеопсовата.

Откритието на пирамидите изненада всички, с изключение на антроположката Линда Молтън Хау, която от години учи легендите и преданията на ескимосите в региона. Пирамидите са централна част от техните митове, и съгласно локалните шамани те са още населявани!

Според преданията на ескимосите черните пирамиди се обладават от злият господ Куштака, който изпраща своите прислужници да отвличат хора.



Районът не инцидентно се назовава " Бермудския триъгълник на Аляска "

Друг забавен факт е, че през 70 и 80-те години на 20-ти век от околните градчета безследно изчезват хиляди хора –просто се изпаряват. Уфолозите настояват, че те са отвлечени от извънземни, само че ескимосите са сигурни, че те са станали жертви на Куштака.

Разкопките са към този момент почнали, само че информацията е извънредно нищожна. Лошото е, че старейшина на ескимосите е споделил на Линда:

Събудихте велико зло!

Очаквайте детайлности първо в BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР