ТОПСПОРТ и представят епизод №30 на предаването Топ прогнози. По

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №30 на предаването Топ прогнози. По
Коментари Харесай

Емил Спасов в Топ прогнози: Левски няма правилна стратегия, всички разчитат само на Робърта

ТОПСПОРТ и показват епизод №30 на предаването " Топ прогнози " . По традиция първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -

Този петък ни гостува легендата на Левски Емил Спасов.

Пред водещия Виктор Вутов той приказва за протичащото се на " Герена " - какво липсва на тима, с цел да бъде непрекъснат в изявите си, за какво се стигна до слабото показване против Ботев (Пловдив) и имат ли " сините " сили да побеждават с Купата на България.
 Снимка 522377
Източник:

" Славиша Стоянович изцяло справедливо беше сериозен към тима за мача с Ботев (Пловдив) . Това му прави чест, тъй като в някои случаи треньорите замазват ситуацията. Той беше прецизен и съответен. Не мога да си обясня това лъкатушене на тима - редува слаб със мощен мач . Отборът е на такова равнище, че всеки мач тряба да го играят на 100% от опциите си. Футболистите на Левски би трябвало да схванат, че в подобен клуб никой не прости безхаберието, подценяването . Сулака направи неточности, които не се виждат и в детските тимове на Левски. При състояние, че си пристигнал в този момент, би трябвало във всеки мач да си на 100% подготвен. Хубавото е, че в този мач нападателите вкараха два гола. Не мисля, че Левски не заслужаваше и тъждество ", сподели Спасов.

" Най-притеснителното е, че тимът няма образ, че няма вярна тактика. Виждаме разнообразни футболисти във всеки един мач. Не може да се вършат толкоз промени във всеки мач. Отбор не се гради по този начин. Стоянович би трябвало към този момент да е опознал тима. Да знае кой може да му свърши работа. Ясно е, че задачата този сезон е Купата. Много малко се дава късмет и в този тежък миг се дава на момчетата от школата. Сигурно не са готови? Ами, подгответе ги.... ".
 Росен Кирилов в
Росен Кирилов в " Топ прогнози ": Надявам се Ганчев да остане в ЦСКА, декларацията на " Офендърс " преля чашата

" В Лудогорец кои треньори съумяха!? Не съумяха чужденците, а българите. "

" Мартин Райнов подвигна равнището си . Бях скептично надъхан към него, само че той изнася доста положителни мачове. Превърна се в един от водачите. Трябва още някой. Трябва един изобретателен футболист . Не виждам подобен полузащитник. Всички разчитат сега на Робърта. Той в случай че не си направи нещо самичък, няма и да вкара гол. Сам си основава положения. Креативността в средата на терена и поддръжката от външните футболисти е слаба ", продължи легендата на " сините ".

" Идването на братя Цоневи повлия доста добре на тима. Имахме потребност от футболист като Борислав Цонев. Той може да подаде, да шутира, да вкара гол. Изграден е в тази школа. Не може неналичието им непрестанно да е опрощение. Те се контузиха преди 5 месеца. През това време не се откри футболист, който да ги замести. Странно ми е по какъв начин тимове като Царско село, Монтана и Берое намират футболисти, които са изобретателни, а в Левски не могат . Явно че работата по селекцията на Левски не върви. Това е от години ".
 Снимка 522378
Източник:

" Ако Левски се показва като в мача с Ботев, няма шансове за Купата. Славия е бодлив противник за нас в последните години. Нищо чудно още веднъж Георги Петков да застане на вратата, тъй като на него му върви против Левски . Надявам се, че този тим ще си вземе поука от последния мач и ще направи положително показване против Славия. Не мисля, че ще се стигне до изпадане на Левски. Отборът има капацитет и има състав ".

" Уважавам Славиша Стоянович от предходния му престой. Тогава тимът играеше доста прекрасен футбол. Отстраняването му беше срамно. Той беше обидно изпъден от Левски от остарялото управление. Има качества. Той е единственият задграничен треньор, който събра и приказва с легендите. Клубът е в тежко финансово положение. Наско Сираков е извънреден темперамент. Когато се захване с нещо, го прави както би трябвало ", сподели Спасов в " Топ прогнози ".

Какво още сподели легендата на Левски за чужденците в тима, за селекцията в последните години и за бъдещето на столичани, чуйте в прикаченото видео.

Във втората част на " Топ прогнози " в студиото приветствахме Росен Станчев. Колегата от Българска национална телевизия предвижда петте дербита у нас и в Европа през уикедна.
 Ангел Домусчиев в
Ангел Домусчиев в " Топ прогнози ": Без Ганчев ЦСКА няма да върви в вярна посока, а към лятото на 2015-а година

Адриана Димитрова разяснява петте дербита у нас и в Европа

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник WINBET ):
 Снимка 522380
Източник:

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 10 март (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите .
 Снимка 522379
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР