ТОПСПОРТ и представят епизод №24 на предаването Топ прогнози. По

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №24 на предаването Топ прогнози. По
Коментари Харесай

Георги Велинов в Топ прогнози: ЦСКА има най-добрите футболисти в България, Антов и Соу трябва да останат

ТОПСПОРТ и показват епизод №24 на предаването " Топ прогнози " . По традиция първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -
 Снимка 513770
Източник:

Този петък наш посетител беше легендата на ЦСКА Георги Велинов . Пред водещия Виктор Вутов той приказва за автобиографията си " Моята история ", както и по всички настоящи тематики, свързани с " алените ".

" Винаги имам вяра в ЦСКА . Мисля, че отборът е по-добър от Лудогорец. С най-хубавите играчи в България . Време е да се скапе тази надмощие на Лудогорец. Свикнали сме всяка зима и лято да се приказва за привличане на футболисти. Мисля, че сега няма смисъл от нови . Ако се продаде някой - да. Соу и Антов би трябвало да бъдат арестувани най-малко до лятото ", стартира Велинов.
 Георги Велинов посетител в предаването
Георги Велинов посетител в предаването " Топ прогнози "

Предвижданията си за дербитата в Европа даде Веселин Коларов

" Мисля, че имаме доста положителни вратари - и Бусато, и Евтимов. Много имам вяра в Митко . Щом захапе, доста мъчно ще пусне титулярното място. Евтимов няма слаби места. Трябва му малко игрова подготовка, с цел да навлезе в българския футбол. Бусато е постоянен вратар. Създава се усещане, че не е, само че в най-важните моменти се отличава с положителни намеси ".

" Акрапович схваща от футбол . Видяхме триумфите му и с Локомотив (Пловдив). Нормално е да има и слаби мачове. Важно е да се построи тактика и да се направи това, което той желае ".
 Снимка 513769
Източник:

" Гриша Ганчев е индивидът, който доста обича ЦСКА , обича ветераните, обича футбола. Това е най-точният човек, дружно с господин Инджов. При него нещата малко по-малко започнаха да потеглят. Успехите на европейската сцена ги има, в този момент чакаме тези у нас - купа и купа ".

" Виждате по какъв начин се раздава Гриша Ганчев и по какъв начин беше преди него. Това е най-истинският и прецизен човек. Той се раздава освен за футбола ", разяснява легендата на " алените ".
 Стефан Яръмов в
Стефан Яръмов в " Топ прогнози ": Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е тирания, само че би трябвало да има и морал!

Своите догатки за петте най-интересни срещи от Европа даде Никола Дърпатов

Какво е мнението му за вратарите у нас като цяло, за съдийството и ще има ли скоро ЦСКА нов стадион, вижте в прикаченото видео.
 Снимка 513767
Източник:

Във втората част на " Топ прогнози " в студиото приветствахме сътрудника Веселин Коларов от gol.bg . Той предвижда петте дербита в Европа през идния уикенд.

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник ):

 Снимка 513772
Източник:

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 13 януари (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите

Партньорите ни от оферират месец на спортното многообразие през януари! Ще имате изключителната опция да избирате от редица специфични оферти, свързани с разнообразни спортове. Волейбол, футбол, зимни спортове, хандбал и баскетбол, ще донесат спомагателни бонуси и благоприятни условия за потребителите на платформата.
 Снимка 512723
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР