Топплувецът ни Антъни Иванов коментира последното решение на Българската федерация

...
Топплувецът ни Антъни Иванов коментира последното решение на Българската федерация
Коментари Харесай

Антъни Иванов с нов словесен залп срещу федерацията

Топплувецът ни Антъни Иванов разяснява последното решение на Българската федерация по плувни спортове по отношение на спортните му права.

На извършеното Общо заседание беше прегледана жалбата на състезателя на ПСК Черно море (Варна) и бе доказана наложената му глоба за прекъсване на правата му за 3 години и санкция в размер на 2000 лв.. 82 гласа поддържаха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха " срещу ", а 3 " въздържал се ".

" Поздравявам ви за " единомислещото решение ". Браво на БФПС, отлично на Г-н Часовник, отлично на Г-на, който си оставя водката на входа на Диана. Браво на Г-на, който пуши цигари до момента в който състезателите упражняват.

Вие " оправихте " българското плуване. Започнахте оправянето му като " спряхте " по-рано стената за един от нормативите ви за Токио и го приключихте с това меко казано " смешно " гласоподаване.

Някъде по средата преливахте и кръв наляво надясно. Пожелавам ви триумф. Радвам се, че всички видяха на какво сте способни, с цел да спрете един човек, казващ истината за всичко, което вършиме.

Може би множеството хора не знаят, само че аз съм просто следващият човек, който вие желаете да смачкате, очевидно 3-те момчета, които " хвърлихте " за допинг, вместо другите 3-ма, за които беше инспекцията, не ви бяха задоволителни. Казал съм ви и ще ви кажа и отново. 2 години, 3 години, 5 години, все тая. Рано или късно ще съм отново в басейна, а вие от дълго време няма да сте в офиса ", написа Антъни Иванов във Facebook.
 Наказанието на Антъни Иванов остава в действие
Наказанието на Антъни Иванов остава в действие

82 гласа поддържаха решението на УС на федерацията, 2 гласа бяха " срещу ", а 3 " въздържал се "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР