Тополовград. За десета поредна година инициативата Един ден без полиция“

...
Тополовград. За десета поредна година инициативата Един ден без полиция“
Коментари Харесай

Хасково: В Тополовград се проведе конкурс за рисунка на тема „Един ден без полиция“

Тополовград. За десета поредна година самодейността „ Един ден без полиция “ въодушеви деца от общината за креативна изява. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тридесет девойки и момчета участваха в обичайния конкурс за рисунка по тематиката, а възпитаници от хлябовското учебно заведение „ Христо Ботев “ се изявиха като артисти. Те показаха приспособеното произведение на Петко Илиев „ Тъжна история, смешно разказана “. За следващ път създателят, който е контрольор в Детската педагогическа стая, употребява в своята работа средствата на изкуството.
На всички деца се връчиха Грамоти, а спечелилите, избрани от комисия, получиха и дарове. Първите места в състезанието за рисунка комисията отреди за Христо Георгиев от НУ “Св. св. Кирил и Методий “ – Тополовград и за Щиляна Щилянова от ОУ “Иван Вазов “ – с. Устрем. Наградите връчи Милен Божилов – шеф на работа „ Охранителна полиция “ в Районното полицейско ръководство – Тополовград. Децата почерпи бизнесдамата Любов Узунова.
Събитието се провежда от Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни в ОбА и Детската педагогическа стая в районно управление (на МВР) „ Полиция “ – Тополовград и се организира в границите на Майските културни празници. Гости на проявата „ Един ден без полиция “ бяха: ръководителят на Общински съвет Васил Сяров, заместник-кмета на общината Маргарита Георгиева, началникът на работа „ Охранителна полиция “ в районно управление (на МВР) “Полиция “ - Тополовград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР