Топлофикация Перник съветва своите клиенти да проверят изправността на индивидуалните

...
Топлофикация Перник съветва своите клиенти да проверят изправността на индивидуалните
Коментари Харесай

Топлофикация Перник препоръчва на клиентите да проверят изправността на индивидуалните топломери и водомери

" Топлофикация Перник " поучава своите клиенти да ревизират редовността на самостоятелните уреди за доклад на топлинната сила и битовата гореща вода.

" Екранът на екрана би трябвало да свети и да се демонстрират поредно номерът на уреда, показанията от предходния сезон и показанията от последния отоплителен сезон. В случай на проблем, наложително потребителите би трябвало да се свържат с обслужващата ги компания за дялово систематизиране. " сподели инж. Чавдар Стойнев изпълнителният шеф на " Топлофикация Перник ". При неотстранена щета устройството няма да се регистрира правилно показанията.

От сдружението припомнят, че на 10 години водомерите за топла вода би трябвало да преминат през метрологична инспекция. При самостоятелните топломери срокът е 5 години.

" Отстраняването на недостатъци по топломерите и водомерите и поправки по вътрешната отоплителна са правят най-вече, когато отоплението е спряно. " сподели инж. Чавдар Стойнев. " При нужда от поправки в абонатната станция, определените от общо заседание на етажната благосъстоятелност лица, наложително би трябвало да открият връзка с представители на " Топлофикация Перник ", с цел да се предотвратят възможни вреди. " сподели инж. Чавдар Стойнев.

През идните месеци следва годишен ремонт на оборудванията и топлопреносната мрежа. Мероприятията целят да подсигуряват ефикасната и безаварийна работа на оборудванията през идващия отоплителен сезон.

Графиците за идната профилактика и годишен планов ремонт ще бъдат оповестени на уеб страницата на сдружението, както и на на видно място на входовете две седмици преди началото на ремонтните действия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР