"Топлофикация Перник" работи в нормален режим и без сериозни аварии

...
"Топлофикация Перник" работи в нормален режим и без сериозни аварии
Коментари Харесай

Топлофикация Перник: Остарелите сградни инсталации, липсата на изолация или незатворени спирателни кранове влияят върху качеството на парното

"Топлофикация Перник " работи в естествен режим и без съществени повреди към 15 - 18 януари, се оповестява в публична позиция на предприятието. От сдружението показват, че топлофикационните екипи всекидневно са на терен и се отзовават на сигнали от жители.

"В редки случаи обаче съумяваме да спомагаме на нашите клиенти. Причината е в остарелите вътрешни сградни съоръжения, неналичието на изолираност, или незатворени спирателни кранове ", настояват от сдружението.

От управлението прецизират, че "Топлофикация " дава отговор за поддържане на топлопреносната система до абонатната станция, или до входа на съответния блок. След това идва ролята на етажната благосъстоятелност, на качеството на сградната инсталацията, както и на дейности, подбудени от самостоятелни решения в другите жилища, се споделя в известието. Когато аргументите са зависещи от нас, се стремим да отстраняваме неизрядностите в границите на часове, твърдят от предприятието. Според пернишките енергетици ниските температури са изострили чувствителността на жителите.

"Молим за схващане хората, че постигането на стремежи комфорт не постоянно е в нашите благоприятни условия. Многократно сме призовавали да се обезвъздушават системите преди началото на отоплителния сезон, да се инсталират и употребяват спирателни кранове, когато семействата слагат бойлери, а при опция да се ревизират и задачите сградни съоръжения ", показват от "Топлофикация ".

През последната седмица да вземем за пример енергетиците са се сблъскали с наводнени абонатни станции в приземни етажи и изби. Във всички тези случаи след отводняване бе възобновено естественото топлоподаване, показват от сдружението.

От локалната "Топлофикация " осведомят за два телефона, на които жителите да подават сигнали - 070050020 от 07,30 до 16,00 часа и денонощен телефон 076/658227, както и на e-mail. Два пъти десетки перничани се оплакаха на омбудсмана Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент от хладни радиатори в домовете си. Впоследствие Ковачева изпрати две рекомендации до министъра на енергетиката Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по и ръководителя на КЕВР Иван Иванов.

Омбудсманът упорства да бъдат подхванати своевременни дейности за надзор във връзка с "Топлофикация Перник " АД, за гарантиране сигурността на снабдяването с топлинна сила на неговите битови клиенти и стабилно осъществяване на индикаторите за качество на топлоснабдителните услуги.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР