Топчиозавър-ът на Арсенал се завърна! Емблематичният зелен динозавър, който от

...
Топчиозавър-ът на Арсенал се завърна! Емблематичният зелен динозавър, който от
Коментари Харесай

Той се завърна! "Арсенал" отново може да разчита на динозавъра си

" Топчиозавър " -ът на " Арсенал " се завърна! Емблематичният зелен динозавър, който от 1993 година е амулет на отбора, разгласява в формалния си профил фотография с красноречиво обръщение - " Обратно на стадион " Емиратс ".

Това е първо появяване на обичания на публиката на " артилеристите " динозавър от края на септември 2020 година
View this post on Instagram

A post shared by (@officialgunnersaurus) on Nov 10, 2020 at 7:00am PST

В началото на октомври стана ясно, че талисманът ще бъде освободен от клуба, защото насилственото прекъсване на футболното състезание в Англия и мачовете без аудитория са се отразили тежко на бюджета. За това управлението на " Арсенал " реши да направи съкращения, а обиден беше и Джери Куи - индивидът, който от близо 30 години носи зеления костюм.

Феновете бяха гневни. Те не се поколебаха да напомнят, че, до момента в който служащи с много по-ниски заплати биват гонени от клуба, всяка седмица за заплащане на Месут Йозил отиват 350 хиляди паунда. Въпреки че футболистът не играл за отбора от края на юни.
View this post on Instagram

A post shared by (@officialgunnersaurus) on Nov 10, 2020 at 8:00am PST

В последния ден на летния трансферен прозорец от " Севиля " даже се пошегуваха, че са привлекли динозавъра в своите редици.

Последва и реакция на самия Йозил, който съобщи, че е подготвен да покрива заплатата на талисмана.

Завръщането на " Емиратс " сигурно ще зарадва почитателите, които жадуваха правдивост, само че и самият Джери Куи. Преди да стане зелен динозавър, той е буен обожател на " Арсенал ". От 1963 година насам той не пропуща посещение и домакинство на любимците си. Дори не отива на сватбата на брат си, с цел да може да е на стадиона.
View this post on Instagram

A post shared by (@officialgunnersaurus) on Jul 18, 2020 at 8:03am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР