Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна вече активно

...
Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна вече активно
Коментари Харесай

Световната поп звезда Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март

Топ звездата на международната поп сцена, румънката Инна към този момент интензивно се приготвя за първия си независим концерт у нас в старопрестолния град Велико Търново, тази неделя, 17 март. След интензивно турне зад океана в Мексико, Съединени американски щати и Доминиканката република, Инна се завръща на родните Балкани, с цел да наелектризира родните поп и денс фанатици с най-големите си шлагери.

Румънката споделя, че към този момент няма самообладание най-сетне да види красивото Велико Търново, за което са ѝ споделяли не един и двама нейни близки, възхитени от величието на остарялата ни столица, радваща се на голяма известност измежду туристите от северната ни съседка през последните години. Инна е поръчала на уредниците да я зарадват с панорамна обиколка из най-големите забележителности на града като е показала забележителен интерес към многовековната му история.

Броени дни преди концерта си в ДКС „ Васил Левски “ Инна изпрати условията си за престоя си у нас. Тя е поискала хотелът ѝ да бъде зареден със забележителни количества кокосови орехи, които са част от енергийния ѝ обред за затопляне преди всяко нейно шоу. Ароматни свещи и тибетска релакс музика допълват медитативните ѝ практики, след които я виждаме толкоз красива, свежа и цялостна с сила на сцена.

Специално веган меню, с което Инна поддържа фигурата си, е наложително условие към готвачите в хотела за целия престой на Инна. То включва както изключителни зеленчукови деликатеси, по този начин и микс от супер храни от разнообразни краища на света като чия, мака и годжи бери.

Концертът на Инна във Велико Търново на 17 март в ДКС „ Васил Левски “ е част т културния календар на Община Велико Търново. Билети могат да се закупят от Туристически информативен център „ Велико Търново “ и мрежата на Eventim от 20 до 40 лева От специфична цена 15 лева могат да се възползват студентите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР