Топ моделът ни от близкото минало - Ирен Онтева не

...
Топ моделът ни от близкото минало - Ирен Онтева не
Коментари Харесай

Кой плаща за скъпите почивки на Ирен Онтева?

Топ моделът ни от близкото минало - Ирен Онтева не стопира да обикаля от курорт на курорт това лято. След като стартира от родното Черноморие, тя се придвижи на гръцка вълна, като сега е на обичания остров на богатите - Миконос.

На фотосите, които хубавицата разгласява от екзотичното си странствуване не се вижда компанията й, даже и другарка. "Едва ли е сама, крие спонсора или е в търсене на нов ", разясняват злите езици. До преди няколко години Онтева се подвизаваше трайно в Монако, където имаше ултра богат ухажор. С днешна дата явно няма проекти да се връща в княжеството, което подсказва, че се е разделила с чужденеца, който я обгрижваше дълги години.



"My Beachwear is Nicer than yours… Mykonos with Love ", написа Ирен под последната си фотография в Инстаграм. Кадърът впечатлява с акцент на задните й елементи, които очевидно са съвършени. "Има дупенце като на 20-годишна мацка. Толкова е плътно и в това време естествено ", дивят се феновете на русокоската. Въпросът обаче остава, а точно: Кой заплаща за скъпата й почивка в Миконос в разгара на сезона, когато цените там са тройни.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР