Защо вероятно скоро няма да видим Бела Хадид на модния подиум

...
Топ моделът Бела Хадид обясни, че отсъствието й от ключови
Коментари Харесай

Топ моделът Бела Хадид обясни, че отсъствието й от ключови модни събития тази година вероятно ще продължи, като каза в емоционална публикация в Instagram в неделя, че ще се върне на модния подиум, когато е „готова“, след като потърси лечение за продължаващи здравословни проблеми.

Наред със серия от снимки, на които се показва как получава лечение, което изглежда е медицинско, Хадид написа: „Животът в това състояние, влошаващо се с времето и работата, докато се опитвах да направя себе си, семейството си и хората, които ме подкрепят, горди, взе жертва върху мен по начини, които наистина не мога да обясня.

Бела Хадид публикува своята актуализация в Instagram в неделя. Бела Хадид публикува актуализацията си в Instagram в неделя. От Бела Хадид/Instagram

Тя добави, че е „добре“, „най-накрая здрава“ и „няма да промени нищо за света… това ме направи това, което съм днес“.

Хадид каза по-рано, че има лаймска болест, болест, пренасяна от кърлежи, която обикновено може да причини симптоми на треска, втрисане, болки в тялото, подути лимфни възли, скованост на врата, задух, главоболие, умора и обрив. Тя каза пред Vogue миналата година, че симптомите й са започнали в осми клас.

През април Хадид каза в TikTok, че е имала зъбна инфекция, която е довела до здравословни усложнения, а в последния си пост тя описва „15 години невидимо страдание“.

Приблизително 476 000 американци се диагностицират и лекуват за лаймска болест всяка година, въпреки че американските центрове за контрол и превенция на заболяванията казват, че това вероятно е превишен брой, тъй като хората понякога се лекуват без официално потвърждение, че имат болестта.

Ако не се лекува, инфекцията може да се разпространи в ставите, сърцето и нервната система, според CDC.

В публикацията от неделя Хадид благодари на своята „майка… че беше до мен“, както и на своите агенти, работодатели, поддръжници, „гениалния д-р и нейния НЕВЕРОЯТЕН екип от медицински сестри“.

Тя посвети отделен пост на кучето си, казвайки: „И Бог да благослови моя ангел Glizzy P.Beans, известен още като Petunia, известен още като Beans, че никога не ме напуска нито за секунда“, заедно със снимки на нейното куче, което лежи до нея, докато тя се подлага на лечение.

Въпреки че снимките, които Хадид сподели, я изобразяват в уязвими точки, тя каза, че „се е опитала да избере най-позитивните снимки… защото колкото и болезнено да беше това преживяване, резултатът беше най-поучителното преживяване в живота ми, изпълнено с нови приятели, нови видения и нов мозък."

Катрин Дилинджър и Джен Кристенсен от CNN допринесоха за репортажите.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР