Топ модел и дясна ръка на бившия сив кардинал на

...
Топ модел и дясна ръка на бившия сив кардинал на
Коментари Харесай

Миска сред учредителите в партията на Слави

Топ модел и дясна ръка на някогашния сив кардинал на Христо Биресов са измежду учредителите на партията на Слави. Мисис България Венета Харизанова и някогашната синя депутатка Виктория Василева са нежните остриета в екипа на „ Няма такава държава”.

Венета от години е в близки връзки с Дългия. Трифонов я кани за присъединяване и арбитър в разнообразни музикални и риалити формати, проведени от шоуто му. Тя даже взе участие в плана „ Младост 5”, а през днешния ден участва на учредяването на групировката.

Подобно на останалите делегати и тя отхвърли коментар за случилото се в залата.

Харизанова много време беше спрягана за гадже на Слави, само че се оказа, че двамата не са си чак толкоз близки. Миската обаче е измежду най-хубавите му другари и даже е била мотив да се скара с Росен Петров, съгласно някои клюки.

Друга забавна дама в екипа на Слави е Виктория Василева. Тя бе измежду най-приближените на сивия кардинал на Съюз на демократичните сили Христо Бисеров. Василева и до през днешния ден изрично отхвърля да е имала връзки с Бисеров.

„ Това са нелепости, че съм човек на Христо Бисеров”, възмути се още тя.

След като Съюз на демократичните сили се раздели с Бисеров, кариерата на Василева потегли надолу. И в последна сметка тя се отхвърли от политиката. Вместо това стартира работа в компанията на Слави „ Седем - осми”.

В политическата групировка на Трифонов, тя е избрана за основен секретар на партията. Смята се, че тя е била тази, която е посъветвала Слави кои симпатизанти и деятели да утвърди в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол и Търново, написа „ България днес”

„ Нямаме координатори на партията в тези градове, тъй като юридически нямаме записана още партия. Това са хората, които сега оглавяват екипите ни по събиране на подписите.

Знаете, минимум 2500 подписа би трябвало да се съберат и предадат в съда, за регистрирането на формацията”, добави Василева.

По думите й, никой от екипа не се тормози, че може да им се откаже регистрация в съда.

„ Или ще ни записват, или ще имат претекст да ни откажат регистрация, няма за какво да се тормозим предварително”, сподели още новият основен секретар.

Василева не е коментирала и дали съдът ще се позове освен на името, само че и на признака на партията - ръка с българския трикольор. Още в член пети на закона за политическите партии е неразрешено потреблението на герба или знамето на Република България или на непозната страна, за собствен знак.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР