Топ готвачът с афинитет към перфектните чинии и пиперливите забележки

...
Топ готвачът с афинитет към перфектните чинии и пиперливите забележки
Коментари Харесай

Ново приключение за Гордън Рамзи - slava.bg

Топ готвачът с афинитет към съвършените чинии и пиперливите забележки Гордън Рамзи се завръща в българския ефир.

Днес започва втори сезон на втори сезон на „ Гордън Рамзи: Кулинарният откривател “ по National Geographic от 22ч.

Кулинарният гуру се впуска в нови завършения в търсене на екзотични деликатеси, поднесени на фона на спиращи дъха гледки.

„ Този сезон изследваме седем нови района, всеки от които с доста разнообразни кулинарни традиции и история. Имаме опцията да се учим от локалните поданици и да чуем техните истории. Това ни разрешава да добием по-задълбочен опит и схващане за света към нас. “, изяснява той.

Този път Рамзи прави спирки в Тасмания, Южна Африка, Индонезия, Луизиана, Норвегия, Индия и Гвиана, където взима присъединяване в локални традиции и научава повече за изкусителните и свежи усети, неповторими за другите райони.

Ще забележим по какъв начин началник готвачът изкачва планини, бори се с 3-метрови талази, устоя на минусови температури и си проправя път през дивата пустота, с цел да открие някои от най-хубавите съставки на света. Освен това той рискува живота и крайниците си в най-смелото си премеждие до момента, като плува във води, обитаеми от огромни бели акули, включва се в обичайно тичане с бикове и доста други.

Поредицата ще бъде излъчена в 172 страни на 43 езика.

Снимка: NationalGeographic/ Justin Mandel
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР