Топ дизайнерката Мегз успя да предизвика скандали между две от

...
Топ дизайнерката Мегз успя да предизвика скандали между две от
Коментари Харесай

Война в Нова тв заради Мегз

Топ дизайнерката Мегз съумя да провокира кавги сред две от най-големите продуцентски къщи в Нова Телевизия, написа ХотАрена.

След големия триумф на риалитито ѝ Мегз е по-доволна от всеки път. Красавицата прибра тлъстите възнаграждения от продуцентите на звездното ѝ шоу и в този момент се старае да е по-примерна от всеки път. Тя пази държание пред малкия екран и рекламодателите в новото й шоу.

Това, обаче, по никакъв начин не се нрави на продуцентите на ВИП Брадър. От кухнята на Нова Телевизия се шушука, че Нико Тупарев не можел да си откри място по тази причина, че Vbox са му откраднали златна мина като Мегз под носа. Според него и екипът му техните формати - “Черешката на тортата” и “ВИП Брадър” са повода Каканашева да е най-популярната риалити звезда у нас. Затова те считали, че би трябвало да прибират най-малко % от приходите на предаването на амбициозното миньонче, което се радва на голям интерес от страна на интернет рекламодателите сега.

От актуалните продуценти на предаването, обаче, не желали да чуят и дума. “ Ние сме вложили задоволително доста в Мегз, ангелите и плана като цяло. Успехът ни е предстоящ и изцяло заслужен”.

Нико Тупарев, обаче, е твърдо решен да си потърси правата, тъй като от излизането на Мегз от ВИП Брадър са минали едвам 7 месеца, а тя като множеството звезди, които прекрачват прага на къщата, най-вероятно има едногодишен контракт с компанията му. Ако това се окаже правилно, Тупарев може да прибере над половината доходи от новото предаване на Мегз.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР