Топ дизайнерката МЕГЗ надяна булчинска рокля за най-новата си колекция

...
Топ дизайнерката МЕГЗ надяна булчинска рокля за най-новата си колекция
Коментари Харесай

МЕГЗ като булка. Първи кадри от новото й риалити

Топ дизайнерката МЕГЗ надяна булчинска рокля за най-новата си сбирка от плана Ангелите на МЕГЗ. Каканашева театралничи паралелно до най-популярните хубавици у нас, които са в ролята на нейни шаферки.

От Нова Телевизия шушукат, че облеклото на най-популярната риалити звезда у нас не е по никакъв начин инцидентно. Именно по този начин щял да стартира първи епизод на личното й риалити “Кралицата на инстаграм ”, което скоро ще стартира да се върти из онлайн каналите на Нова. Мегз щяла да избяга от олтара и да осъзнае, че е родена за популярност, пари и работа - не за дом и семейство. Така тя се трансформира в Кралицата на инстаграм.

Този сюжет припомня на същинския живот на МЕГЗ, която припомняме на два пъти беше на крачка от олтара, само че връзките й с двама от най-богатите и мечтани милионерски наследници у нас се скапаха с гръм и тропот.

Всичко към новото риалити на амбициозното миньонче се пази в дълбока загадка. Единствено се знае, че сега тече кастинг за подбирането на девойки, които желаят да вземат участие в плана. Това оповестиха самата МЕГЗ и ангелите й посредством постове в инстаграм профилите си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР