Топ астрологът Азарей направи своята прлогноза за 2023 година. Ето

...
Топ астрологът Азарей направи своята прлогноза за 2023 година. Ето
Коментари Харесай

Азарей каза тежката си дума! Какво ни чака за ЧНГ

Топ астрологът Азарей направи своята прлогноза за 2023 година. Ето част от нея, представена от Марица.

Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на избран зодиакален знак и планета.
-->
2023-та година  ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс. 

Везните са мъжки знак и той се управлява от променливи прочувствени настроения. Вместо равновесие има какофония. Знакът дава отговор за партньорствата, правораздаването, интернационалните връзки, спорове и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като похлупак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от основните богове от тракийския мавзолей и ни е прочут под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в борбите за власт и му е присъща експанзията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е знак на връзката небе-земя и е чистачът на природата.

Той почиства земята от неприятна и гнила сила. Кучето се показва като лидер на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, интензивността и тежката промишленост. 

Българите са подготвени да работят в името на качествена смяна. Обществото ще разисква и изисква от ръководещите разнообразни обществени придобивки и усъвършенствания. Обменът на информация ще бъде натоварен. Тези старания ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото.

Нацията ще се развива и процъфтява.. Търговията и покупко-продажбите ще са сполучливи. Ще има опция за добра годишна продукция. Здравето на хората ще бъде изменчиво в другите интервали на годината.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически персони, които стоят покрай държавното управление и президента, евентуално ще преживеят сложни времена. Това въздействие сочи промяна на държавното управление.

Парламентът ще сътвори обективни закони за богатството на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят националното богатство в битката с икономическата рецесия. Това е спокойно време за съгласие във всички действия, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските ползи на страната ще бъдат предпазени, стокообменът ще се усили.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР