Тони Стораро твърди, че семейството е най-хубавото нещо. Нито пари,

...
Тони Стораро твърди, че семейството е най-хубавото нещо. Нито пари,
Коментари Харесай

Всяко зло за добро: Кое прави Тони Стораро богат?

Тони Стораро твърди, че фамилията е най-хубавото нещо. Нито пари, нито популярност могат да го заменят. Той искрено твърди, че е бил по-щастлив, когато е бил безпаричен. Сега се постанова да е освен артист, а и актьор.

Най-големи компликации е изпитала актуалната звезда когато се мести от провинцията в София, с цел да си търси работа. Родителите му били доста заможни и в никакъв случай не бил лишен от нищо. Имал прелестно детство. Оженил се, отишъл в казармата, само че бизнесът на татко му тръгнал към дъното. Фалирал и парите спрели. Тони тръгнал да си търси шанса и да избавя фамилията.

Стораро показа, че без поддръжката на брачната половинка си нямало по какъв начин да успее.

„ Като по-млад жена ми непрестанно ми се караше за дамите, искаше да се прибирам по-рано, да не ме закачи някоя. Имала е право, тъй като нашата специалност е нос с две остриета. Взех я на едно присъединяване и още слизайки от таксито към мен потеглиха две девойки и ми споделиха: „ Как си, Тони? След присъединяване да си създадем празненство? Вземи и мацката си с теб “. Това се случваше ежедневно “, добавя той.

 

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР