Тони Кроос и Кристиано Роналдо размениха думи след края на

...
Тони Кроос и Кристиано Роналдо размениха думи след края на
Коментари Харесай

Кроос разкри какво са си говорили с Кристиано Роналдо

Тони Кроос и Кристиано Роналдо размениха думи след края на мача сред Португалия и Германия на UEFA EURO 2020. Полузащитникът на Реал Мадрид пък показа какво тъкмо са приказва с португалеца след триумфа на Маншафта с 4:2.

„ Играл съм с Роналдо четири сезона. Никога не съм преувеличавал, казвайки, че имам най-големите триумфи с него. Бяхме един до различен в съблекалнята през този интервал и се радвах в този момент да го видя. Отдавна не се беше случвало, защото не съм играл против Ювентус”, изясни Кроос в подкаста, който има с брат си Феликс.

След това той изясни подтекста на диалога им: „ Говорихме за мача, както и за идните срещи. Пожелахме си триумф. Надявам се те да се класират напред, както и ние. Също по този начин го попитах по какъв начин са нещата в Италия. След мач нямаш цялото време на земята да приказваш за всичко, което искаш”.

Кроос също по този начин приказва и за Пепе. „ Той е момче, което наподобява доста злобен на терена, само че отвън него е доста добър човек. Точно като Кристиано”, приключи немският №8.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР