Тони Кичуков, спряган за най-богатия българин в САЩ след предприемача

...
Тони Кичуков, спряган за най-богатия българин в САЩ след предприемача
Коментари Харесай

Милионер глези Кичка Бодурова

Тони Кичуков, спряган за най-богатия българин в Съединени американски щати след бизнесмена Шефкет Чападжиев, посрещна на крайници в родния й Бургас Кичка Бодурова, разкриха в обществените мрежи наблюдателни бургазлии.

Преди няколко дни певицата е спряла чисто новата си лимузина пред топ хотел в града още от времето на соца. Оттам незабавно е изскочил щатският милионер с българско родословие и повел галантно естрадната ветеранка към авансово резервирана маса в ресторанта. Според клиенти пред двамата били сервирани единствено най-отбраните специалитети, забъркани персонално от мастър шефа.

Колеги на Бодурова издават, че тя от години е близка до фамилията на авторитетния предприемач от Аризона. Преуспелият земляк и половинката му Мариана обожавали песните на Кичка и даже се твърди, че от мощния US джип, докаран от Кичуков с транспортен съд до България, нонстоп се носи гласът на неговата фаворитка.

Естрадната звезда от близкото минало се върна преди месец в родината и незабавно насочи аленото си супер возило към Бургас, където в средата на юли й предстоят два грандиозни концерта. " Интересът към тях няма да е по никакъв начин мижав ", уверени са уредниците на събитието.

ВИП фенът на гласовитата бургазлийка е натрупал забележителното си благосъстояние главно с транспорти. Медиите в Съединени американски щати бяха шашнати от имението на Кичуков. В него има два басейна с морска вода, 15 джакузита, 5 водопада, водна пързалка и игрище за голф. По думите на хора от близкото обграждане на милионера той постоянно събира съумели сънародници в първокласната си хасиенда. Воден от носталгия по родината, топ предприемачът даже закупил няколко имота в комплекса " Каваците " край Созопол и най-малко два месеца годишно релаксира на морския бряг, написа " България Днес ".

Преди години обаче Кичуков претърпя съществени кахъри около парцела си на първа линия на брега. За жилището от 150 кв.метра той е платил 300 000 лева През 2017 година басейнът на комплекса изчезва и на негово място изниква механа. Коминът й освен скрива прелестната панорама към морето, само че вкарва миазмите от кухнята право в жилището на БГ милионера. Пред локални медии Кичуков разказа лятото на българското Черноморие не като почивка фантазия, а като призрачен сън нескрито.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР