Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, събра на

...
Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, събра на
Коментари Харесай

Tommy Hilfiger представи колекция пролет 2018 на шоуто TommyNow Drive в Милано

Tommy Hilfiger, показан в България от SARKK SA, събра на едно място мода, нововъведения и осъществявания с адреналин свят на Формула 1 по време на събитието TOMMYNOW “DRIVE “. Вдъхновено от любовта на дизайнера Томи Хилфигър към моторните спортове, шоуто комбинира скорост с нотка носталгия към отминалите дни.

Четвъртото ревю TOMMYNOW се състоя по време на Седмицата на модата в Милано на 25 февруари в Milano Congressi.

Шоуто очарова стилната столица, демонстрирайки най-интересните дизайни от сбирката за пролет 2018. Артикулите можеха да бъдат неотложно закупени онлайн по време на представянето им.

Колекцията съчетава дългогодишната обич на Томи Хилфигър към моторните надпревари с американско завещание на марката. Тя съставлява осъвременен атлетичен жанр с неповторимо многообразие от пропорции и форми.

Стремежът на Томи Хилфигър да бъде пионер във всеки аспект, беше подсилен от партньорство на марката със международните първенци на Формула 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

КОЛЕКЦИИТЕ

След триумфа на ревюто за есен 2017, събитието TOMMYNOW “DRIVE” за пролет 2018 продължава концепцията за демократизиране на модата. За повторно по време на ревюто бяха показани по едно и също време мъжките и дамските сбирки HILFIGER, както и четвъртата капсулна сбирка TommyXGigi, основана взаимно с Дждижи Хадид, международен супермодел и световен дипломат на дамските сбирки TOMMY HILFIGER.

TOMMYNOW “DRIVE”

Над 2 000 посетители, включително консуматори, медии, известни персони и инфлуенсъри, имаха опцията да се насладят на вдъхновяващо фешън преживяване. Те се потопиха в света на моторните надпревари посредством същинско озвучаване от надпреварите във Формула 1, предоставено с общителното подпомагане на Bose, и съоръжения с LED осветяване. Те изпитаха тръпката от моторните надпревари посредством симулатора на F1 и предизвикателство в пит стопа на F1, предоставени с общителното подпомагане на Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

ДИГИТАЛНИ ИНОВАЦИИ

Марката Tommy Hilfiger беше отличена в топ 3 на най-иновативните компании в бранша „ Стил “ в годишното издание на Fast Company. След триумфа на първите три ревюта TOMMYNOW, събитието за пролет 2018 продължи концепцията "Виж в този момент - купи в този момент ".

TOMMYNOW продължава да се развива като иновационен развъдник, в който се ползват нови технологии, които в следствие се развиват и интегрират в бизнеса на Tommy Hilfiger. Този сезон, преживяването “Behind the Drive” по време на TOMMYNOW, създадeно посредством паралакс резултати, добави спомагателна позиция за феновете. Чрез сканиране на QR кодове, ситуирани в трансформирания Milano Congressi, гостите се придвижиха в света на TOMMYNOW. Те станаха очевидци на извънредни фрагменти от основаването на взаимната капсула TommyXGigi за пролет 2018 и процеса на създаване на спортна кола Mercedes-AMG Petronas Motorsport във Формула 1.

Този сезон TOMMYNOW SNAP продължава да употребява технологията за различаване на 2D и 3D изображения, която разрешава на почитателите на марката да вършат фотоси на всеки продукт или аксесоар, било то в магазина, в реклама, по време на стилното ревю (на живо или онлайн) или на улицата и да го закупят незабавно онлайн. Когато разпознае продукти от сбирките TommyXGigi или HILFIGER COLLECTION за пролет 2018, приложението TOMMYNOW SNAP дава неповторими фрагменти от процеса по основаване на сбирката, което дава на потребителя едно обогатено преживяване. Допълнителното видео наличие включва еволюцията на взаимната капсула TommyXGigi за пролет 2018 и известни персони, носещи обичаните си продукти от сбирката.

Този сезон чатботовете TMY.BOY и TMY.GRL ще дават препоръки посредством видео наличие от инфлуенсъри, които споделяха обичаните си комбинации от сбирката TOMMY HILFIGER за пролет 2018.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР