Томислав Дончев: Смешно да се смята, че Хекимян е бил

...
Томислав Дончев: Смешно да се смята, че Хекимян е бил
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Смешно да се смята, че Хекимян е бил къртица на ГЕРБ в медиите


Томислав Дончев: Смешно да се счита, че Хекимян е бил къртица на ГЕРБ в медиите. „ Предложението на Хекимян няма нищо общо с партийния нарцисизъм “, посочи Дончев.
„ Предложението на Хекимян
няма нищо общо с партийния нарцисизъм. Имаме редица фрагменти на партията, които заслужаваха израстване, късмет, само че взехме решение предизборната акция в а София да избяга от рамките обичайното политическо опълчване и да дадем късмет на човек, който 20 години се е занимавал с проблемите на хората “. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Томислав Дончев, заместник-председател на ГЕРБ.

Ще работим за победа, тъй като претендентът ни го заслужава и тъй като София го заслужава, съобщи
заместник-председателят на ГЕРБ.
Дончев разяснява, че е смешно да се счита, че „ Хекимян е бил къртица на ГЕРБ в БТВ “. „ Много сътрудници считаха, че даже е доста сериозен при моите участия при него “, сподели още Дончев.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ щом можеш да събереш мощ и самочувствие да излъчиш претендент, който до през вчерашния ден те е подлагал на критика, това значи,
че „ сме взели най-хубавото решение “.
Дончев изясни, че всеки може да бъде номиниран от структурите на партията и те имат право да оферират, който намерят за добре. След това, по процедура, всеки претендент минава утвърждение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„ Мога да ви обещая че ще създадем мощна и добра акция, ще се опитаме да стигнем до всеки – с проблемите на София, с техните решения “, добави Томислав Дончев.

Дончев добави, че е имало предложение по структурите на партията за издигането на Антон Хекимян за кмет на София.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР