Тома Биков от ГЕРБ заяви, че актът на днешната оставка

...
Тома Биков от ГЕРБ заяви, че актът на днешната оставка
Коментари Харесай

”Беквокалистите” на ГЕРБ към БСП: Движите се срещу влак с Москвич

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че актът на днешната оставка на Делян Добрев е политически акт и значим тъй като е стандарт на държание. ”Вие също би трябвало да подлежите на този стандарт оттук насетне ”, обърна се депутатът към опозицията. През последните няколко дни вие изсипахте мръсотия. Искахте да спечелите политически дивиденти. Нищо не сте спечелили. Движите се против трен, а се намирате в Москвич, сподели депутатът от ГЕРБ Ние няма да ви се дадем ", съобщи Тима Биков.

" Очаквам оставки оттук насетне във вашата парламентарната група. Цялата ви партия е три политически рода ", обърна се той към Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия е поела курс към въоръжена битка ", съобщи заместник-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според депутатката от ГЕРБ от страна на левицата ще се чуват всевъзможни истории и лъжливи внушения.

" С тези кавги се убиват експертите във властта. Нима роднините на някого нямат право да работят? Нима роднините на Българска социалистическа партия, деятелите нямат право или не са експерти? Много от тях са останали да работят в кметства на ГЕРБ, в държавните администрации. Ако стартираме да даваме такива образци, къде ще му излезе краят? Изключително просташко става всичко това и откакто имаме опция да приказваме от парламентарната естрада, такива думи стават доста авторитетни и режат. Ще се стигне обаче до това рейтингът на Народното събрание да стане не 1, а минус 5 ", добави тя.

Цвета Караянчева разяснява още, че мястото на нейния сътрудник Делян Добрев е в Народното събрание и няма да поддържа подадената от него оставка.

" Опозицията се пробва да дестабилизира страната. Те не желаят да има единение и съгласие в този толкоз значим миг за България ", съобщи от парламентарната естрада и депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по време на днешните диспути за подадената оставка на Делян Добрев.

" В последно време сме очевидци на долни тематики, които засягат огромни хора. Елена Йончева избяга от сериозните тематики за банкрутите на банките, за схемите на източване на страната. Тя мина на едни доста дребни и недостойни тематики. Тези офанзиви са против почтени български депутати. Защо нападат Хасково и Делян Добрев? Той на локално равнище разгроми комунистическата партия в района и нямате нито един кмет. Той ви би, както Германия би Бразилия на международното състезание по футбол. Добрев е потвърден експерт в енергетиката. Деляне, приятелю мой, не се връзвай на тези комунистически номера. Не се поддавай. Те желаят да се докопат до енергетиката и още веднъж да крадат милиарди. Това им е задачата. ти си необходим на България. Ако скочиш в този момент от кораба, няма да стигнеш до брега. Червените акули ще те раздерат още във въздуха. Твоята кръв ще им се услади и те ще клатят кораба, с цел да падне още някой. Призовавам всички народни представители да не одобряват оставката на Делян ", приключи Гърневски.

" Трябва да знаете, че аз съм като мумията. Не се храня, не дремя и постоянно се връщам за смут на алената мафия. От година и половина се пробвам да схвана от Корнелия Нинова дали е взела участие в приватизацията на РМД " Техноимпекс ". Тя е съдена за тази приватизация. Има ли морално право тя да приказва за Делян Добрев ", съобщи депутатът Антон Тодоров.

По време на цялото му изявление депутатите от Българска социалистическа партия за България не стопираха да тропат по банките и да дюдюкат, а ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев неведнъж предизвести Тодоров, че би трябвало да приказва за оставката на Делян Добрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР