Том Круз е пропуснал връчването на наградите Оскар в неделя,

...
Том Круз е пропуснал връчването на наградите Оскар в неделя,
Коментари Харесай

Том Круз пропуснал Оскарите, за да избегне среща с Никол Кидман

Том Круз е пропуснал връчването на премиите " Оскар " в неделя, с цел да избегне " неловка среща " с някогашната си брачна половинка Никол Кидман , оповестяват източници.

60-годишният Круз отсъства от 95-ата гала по връчване на премиите " Оскар " макар хитовия си филм " Топ Гън: Маверик “, който бе номиниран за 6 награди. Съобщава се, че звездата е желал да избегне " неловка среща " с 55-годишната Кидман, с която се разведе преди повече от 20 години.

„ Том не беше там, тъй като тя беше там, а той не искаше да се срещнат ", заяви източник пред „ Дейли мейл “. Близки до Круз източници обаче настояват, че отсъствието му " не е по персонална причина ", а е резултат от проблеми с графика. Представител на Круз удостовери пред „ Пипъл “, че сега артистът снима кино лентата " Мисията: Невъзможна 8 “ в чужбина.

Круз и Кидман се ожениха на 24 декември 1990 година и осиновиха две деца - Изабела, която в този момент е на 29 години, и Конър, който в този момент е на 27 години. Круз подаде молба за бракоразвод през февруари 2001 година, като се базира на " непреодолими разлики ". Той се ожени за 44-годишната си колежка актриса Кейти Холмс на 18 ноември 2006 година Двойката има щерка Сури, която в този момент е на 16 години, и се разведе през август 2012 година

" Топ Гън: Маверик “ завоюва номинации за " Оскар " в категориите най-хубав приспособен сюжет, най-хубав кино монтаж, най-хубава истинска ария, най-хубави образни резултати и най-хубав тон. Филмът сграбчи статуетката за тон Оригиналният „ Топ Гън “ от 1986 г.с печели „ Оскар “ за най-хубава ария - „ Take My Breath Away “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР