Том Круз е недостижим, поне що се отнася до печалбата.

...
Том Круз е недостижим, поне що се отнася до печалбата.
Коментари Харесай

Том Круз получава най-големия актьорски хонорар - $ 100 млн.

Том Круз е неосъществим, най-малко що се отнася до облагата. И въпреки че чековете му за последните две елементи на " Мисията невъзможна " възлизат на " скромните " 12 и 14 милиона $, чака се приходите му от " Топ Гън: Маверик " да надминат Щатски долар 100 милиона. Неговите контракти включват освен прелиминарен хонорар за актьорската игра, само че и % от облагите - и той получава този % без значение дали филмът е печеливш, или не, написа Variety. " Топ Гън: Маверик " обаче е един от трите най-доходоносни кино лентата на 2022 година с боксофис от 1.2 милиарда досега. Така че и процентът на 60-годишния Круз ще бъде стабилен.   

" Повечето артисти не си костват парите. Само Круз и може би Дуейн Джонсън си заслужават заплатата ", споделя неназован началник на огромно студио пред профилираното издание. В продължение на десетилетия най-високите актьорски заплати доближиха към 20 милиона $ - наклонност, стартирана от Джим Кери в " Маската ",  само че числата стартират да порастват. 

Уил Смит, въпреки да не е имал огромен кино триумф в последно време (освен шамара на " Оскарите " ), ще получи Щатски долар 35 милиона за присъединяване си в " Еманципация ". Apple пък ще заплати 30 милиона на Леонардо ди Каприо за ролята му историческата драма на Мартин Скорсезе " Убийците на цветната луна ". Толкова чака и Брад Пит за присъединяване си във към момента неозаглавена драма за Формула 1, която ще бъде режисирана от основателя на " Топ Гън: Маверик " Джоузеф Козински. 

Netflix няма да остави Крис Хемсъурт да обеднее, като му заплати 20 милиона за продължението на екшъна Extraction, а звездата на " Енола Холмс " Мили Боби Браун ще получи 10 милиона, с цел да повтори ролята си. Тя обаче не е най-успешната жена в киното. С най-голям хонорар понастоящем е Марго Роби. Звездата на идния " Барби " ще зареди банковата си сметка с 12.5 милиона $ - също колкото ще получи и сътрудникът й в лентата Райън Гослинг. 

Не падат по-надолу и звездите от сполучливите комикс екранизации. Дуейн Джонсън-Скалата ще играе супергероя на DC Comics " Черният Адам " против чек от 22.5 милиона, а Хоакин Финикс с изключение на " Оскар " за първия " Жокера " ще добави към сметката си и Щатски долар 20 млн. за идното продължение. И Том Харди ще прибере толкоз за " Венъм 3 ", а Джейсън Момоа е оценен на " едвам " 15 милиона в продължението на " Аквамен ". 

Вин Дизел също ще снима поредната (десета) част на " Бързи и гневни " против пачка от 20 милиона. 

Разбира се, парите не са всичко. Variety регистрира, че звезди като Робърт Дауни младши, Мат Деймън и Емили Блънт биха могли да завоюват повече на " свободния пазар ", само че за привилегията да изиграят второстепенни функции в новия филм на Кристофър Нолан " Опенхаймер " те ще одобряват възнаграждения от единствено... 4 милиона $. В откривателя на атомната бомба ще се превъплъти Килиан Мърфи, чиято заплата не се загатва. 

Равноправието в Холивуд към този момент е доста надалеч, щом стане дума за пари. Аня Тейлър Джонсън ще получи Щатски долар 1.8 милиона за продължението на " Лудия Макс " - " Фюриоза ", а Джейми Лий Къртис ще взе участие за финален път в хоръра " Хелоуин " против 3.5 милиона.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР