Том Харди отново доказа, че е шампион не само в

...
Том Харди отново доказа, че е шампион не само в
Коментари Харесай

Том Харди отново е на върха

Том Харди още веднъж потвърди, че е първенец освен в " Бойна кръв ". В действителния живот артистът за следващ път победи, демонстрирайки забележителни бойни умения.

След като в края на август той си извоюва два медала от благотворително съревнование по джиу джицу, в този момент още веднъж е на върха.

Миналия уикенд британецът участва Ultima Martial Arts Open Championship на Откритото състезание по бразилско джиу джицу в малкия английски град Милтън Кейнс

Но не просто взе участие, Том Харди завоюва всичките си мачове на шампионата и получи документ за достиженията си, публикуван с същинското му име Едуард.



Говорител на шампионата назова актьора  " доста готин човек ", а присъединяване му е било за уредниците  истинско наслаждение.

" Всички го разпознаха, а той се държа доста непретенциозно. И отдели време на всеки, който желае да се снима с него ", споделя още представителят.

А пристрастеността на Том Харди към бойните спортове не е от през вчерашния ден. Още през 2011 година в интервю артистът споделя по какъв начин се е подготвял за ролята на американски морски пехотинец за кино лентата " Бойна кръв ". В него героят му влиза в съревнование по смесени бойни изкуства, което приключва с борба с отчуждения му брат.



" Всеки ден упражнявах два часа бокс, два часа муай тай, два часа джиу джицу, два часа хореография и два часа повдигане на тежести. Седем дни в седмицата в продължение на три месеца ", споделя Том Харди.

Но колкото и бойните спортове да са му страст, целият този режим е бил огромно предизвикателство за него. Желанието му да реализира блестящи резултати обаче се оказва задоволително мощно, с цел да продължи да тренира, с цел да печели победа след победа - и във филмите, и в действителния живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР