Том ХанксиРита Уилсънотпразнуваха 35 години брак с прочувствена публикация в

...
Том ХанксиРита Уилсънотпразнуваха 35 години брак с прочувствена публикация в
Коментари Харесай

„Любовта е всичко“: Том Ханкс и Рита Уилсън празнуват 35 години сватбен живот

Том ХанксиРита Уилсънотпразнуваха 35 години брак с прочувствена обява в обществените медии, написа CNN.

„ 35 години брак.30 април 1988 година Любовта е всичко “, написа Уилсън в обява вTwitterиInstagram.

Холивудският артист Ханкс и актрисата, певицаи кино продуцент Уилсън имат две деца, Чет и Труман Ханкс.

През 2015 година Ханкс разкри, че е почувствал моментална искра с Уилсън, когато бепомолен да изясни дълголетието на връзката им.

„ Мисля, че крайният резултат е подобен, тъй като се оженихме по верните аргументи “, сподели Ханкс, артист, притежател на „ Оскар “, най-известен с присъединяване си в шлагера „ Форест Гъмп “ от 1994 година, военния филм от 1998 година „ Спасяването на редови войник Райън “ и кино лентата от 2002 година " Хвани ме, в случай че можеш ".

Ханкс и Уилсън се появяват в сантименталната комедия от 1993 година „ Sleepless in Seattle “, до момента в който Уилсън продължава да продуцира редица филми, в това число „ My Big Fat Greek Wedding “ през 2002 година По-късно тя стартира музикална кариера, издавайки своя дебютен солов албум “AM/FM ” през 2012 година

Двамата оцеляха след битка с ковид при започване на пандемията, като оповестиха, че са били инфектирани през март 2020 година в Австралия.

Те документираха опита си от карантина и Ханкс стана очевиден бранител на потреблението на маски за попречване на разпространяването на инфекцията.

Двамата станаха гръцки жители през юли 2020 година, като получиха чисто нови паспорти.

Уилсън, коятое частично гъркиня, и Ханкс, покръстен гръцки православен християнин, постоянно са забелязвани да прекарват ваканциите си в Гърция, където имат парцели на остров Антипарос.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР