Том Брейди и Жизел Бюндхен не са съгласни относно решението

...
Том Брейди и Жизел Бюндхен не са съгласни относно решението
Коментари Харесай

Има ли проблеми в семейството на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен не са съгласни по отношение на решението на куотърбека на Tampa Bay Buccaneer да играе още един сезон в Националната футболна лига на Съединени американски щати. И по всичко проличава, че изборът му е довел до " доста напрежение " сред дългогодишната двойка, споделят източници пред People.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, Brady Brand и видеото, с което популяризират новата линия долни дрехи на марката
Закачките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Не единствено тя може да е секси по долни дрехи

42-годишната Бюндхен " не беше разчувствана " от решението на брачна половинка си да приключи пенсионирането си от професионалния футбол и то толкоз скоро, откакто разгласи, че си дава отмора, споделя източник, непосредствен до Брейди, пред изданието.

" Има доста напрежение. Тя беше толкоз щастлива, когато той разгласи, че се пенсионира, и въобще не беше разчувствана, когато той се върна към това. Те са в сложна обстановка. Но знам, че се пробват, или най-малко той се пробва, да я накара да го разбере и нещата да потръгнат. Той желае да премине през това и нещата да се подобрят ", твърди още източникът. 

Слуховете за различия сред двойката се усилиха, откакто Брейди беше извинен от тренировки с Buccaneers предишния месец, " с цел да се оправят с някои персонални неща ", сподели основният треньор Тод Боулс по време на конференция по това време. Според Боулс Брейди и екипът са разискали отсъствието преди началото на подготвителния лагер през юли.

Брейди приказва за отсъствието си от тима, като в последна сметка се върна 11 дни по-късно.

" Всеки има разнообразни обстановки, с които се сблъсква, и всички имаме неповторими провокации в живота си ", сподели Брейди пред кореспонденти. " На 45 години съм, дребосъче. Случват се доста несгоди, тъй че просто би трябвало да опитате да разберете живота допустимо най-добре. Знаете, това е непрестанен развой ", продължи той.

През миналия уикенд Брейди и Бюндхен, които споделят сина си Бенджамин Рейн (12 г.), и 9-годишната щерка Вивиан Лейк, наподобява са прекарали време разграничени.
 Том Брейди, Жизел Бюндхен и коя част от развъждането на децата им е най-трудна
Най-трудното нещо за Том Брейди и Жизел Бюндхен

И на богатите не им е елементарно

Източници казват пред People, че супермоделът е завела Бенджамин и Вивиан в аквапарк във Флорида, до момента в който Брейди е отлетял за Ню Йорк, с цел да види сина си Джон " Джак " Едуард, който споделя с Бриджит Мойнахан, на футболната подготовка на 15-годишното момче.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР