Толкова ясно беше заявено от парламента, днес, като отида в

...
Толкова ясно беше заявено от парламента, днес, като отида в
Коментари Харесай

Петков: Вече имам пълен мандат да вземаме правилните решения, в един глас с ЕС и НАТО

Толкова ясно беше декларирано от Народното събрание, през днешния ден, като отида в Брюксел, аз имам цялостен мандат да вземаме верните решения и да имаме един глас с Европейски Съюз и НАТО. Това сподели пред публицисти министър председателят Кирил Петков минути откакто Народното събрание обща декларация във връзка военната интервенция на Русия в Украйна.

" Беше значимо да покажем, че институциите работим в синхрон, когато опира до националните ползи на България. Парламентът ясно даде опция българското държавно управление да поддържа глобите. Това, което, несъмнено, би трябвало всички да внимаваме и да отразяваме - какви опасности всяко едно придвижване има ", добави той.

Петков разяснява, че има разнообразни типове наказания. " Това, което ние ще създадем, ще сме сигурни, че приказваме на един глас с европейското семейство, само че имаме поради и рисковете, които са свързани с всяко едно придвижване, тъй като продължава на българското държавно управление въпреки всичко основният приоритет да бъде деескалация на напрежението, в случай че още е допустимо от страна на Руската федерация, означи министър председателят.

" Тук не става дума единствено за една непозната страна. Украйна сега има българско малцинство, имаме българи, които са там и сега тя е обект на бомбардиране. Ако ние в този миг не осъдим това, действително не пазиме българските жители и българските ползи ", безапелационен е Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР