Току-що се отвори движението на магистрала „Тракия“ край Ихтиман след

...
Току-що се отвори движението на магистрала „Тракия“ край Ихтиман след
Коментари Харесай

Главен комисар Николай Николов: Отворено е движението на „Тракия“ край Ихтиман след тежката катастрофа

Току-що се отвори придвижването на автомагистрала „Тракия“ край Ихтиман след тежката верижна злополука. Това заяви директорът на Главна дирекция „Пожарна сигурност и отбрана на населението“ основен комисар Николай Николов на брифинг. Дим в района докара до усложняване на обстановката. Петима са получили здравна помощ. 3-ма са в болнични заведения.

„3-ма са по-тежко потърпевши. От тях единствено един е с контузия в главата, който го обработват в софийските лечебни заведения сега. Много тежка атмосферна конюнктура. Надявам се, че до час ще възстановяваме придвижването по магистралата“, добави той.

Все още е затруднено напредването. Сметището към момента гори. „Горенето на сметището се дължи на развой на изгниване. Сметището не е работещо“, стана ясно на брифинга.“Всички знаем, че сметището е проблематично, по тази причина още през 2016 година то е затворено“, сподели кметът на Ихтиман Калоян Илиев.

Надяваме се до час да се възстановява придвижването в сектора, сподели пред публицистите шефът на ОДМВР – София старши комисар Николай Спасов.

„ В 05.00 часа е подаден сигналът за злополуката край Ихтиман. В случая са взели участие 5 коли и един камион. 5 индивида са потърпевши “, изясни Спасов.

„ Много е тежка обстановката от позиция на атмосферните условия. Видимостта е нулева. За да запазим живота на хората е основана организацията. Моля водачите да карат деликатно и да съблюдават напътствията на полицията “, сподели още Николай Спасов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР