Току-що ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение за

...
Току-що ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение за
Коментари Харесай

Йорданов: Кирил Петков, Христо Иванов, Пеевски и Борисов са прегърнати

" Току-що Политическа партия, ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи одобриха френското предложение за Северна Македония. И какво стана в този момент - имаме нова коалиция. Това е напряко сюрреалистично. Буквално до през вчерашния ден за Кирил Петков и за Христо Иванов да поддържат връзка с ГЕРБ и Движение за права и свободи беше невероятно и моделът ГЕРБ и Движение за права и свободи трябваше да бъде изчистен от лицето на политическия живот в България ". С тези думи ръководителят на ПГ " ИТН " Тошко Йорданов аргументира негативния си избор за повдигане на ветото над Република Северна Македония. Той съобщи към народните представители, че чуват неговия глас, който приказва с думите на Слави Трифонов.

" Днес Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов са прегърнати, с цел да махнат ветото на Северна Македония, тъй като по този начин в поискала Франция ", продължи той.

" Българите в Македония, езика на омразата и обстоятелството, че не признаваме македонския език, нямат значение. Важно е да сме по-тихи от водата и но-ниски от тревата, с цел да не разсърдим великите сили. Както постоянно. Майната им на достолепието и националното самочувствие. Такива са времената в които живеем и очевидно всеки би трябвало да вземе своето персонално решение. Аз моето решение го взе и през днешния ден стана ясно за какво! “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР