Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на Да,

...
Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на Да,
Коментари Харесай

Методи Лалов: Изключиха ме от Да, България, превръщат партията в търговско дружество

Току-що получих решение на нелегитимната Национална контролна комисия на " Да, България ", че съм изключен от партията. Това съобщи деятелят на дясната партия Методи Лалов.

Настоящото управление на " Да, България " удостовери думите ми, че трансформира партията в комерсиално сдружение и е готово да се разправи с всеки, който не утвърждава клиентелистки практики (първи сигнализирах за такива в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП), изясни той.

С това управлението изпревари плануваното от мен овакантяване на партията след Националната конференция на 29.01.2022 година и ме лиши от опцията да приказвам за проблемите на паритета на тази конференция.
Обзалагам се, че единствен претендент за водач на " Да, България " ще бъде подалия официално оставка Христо Иванов, а множеството претенденти за членове на Изпълнителния съвет ще са хора към Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева, съобщи още Лалов, който преди време напусна групата на партията си в СОС, само че остана общински консултант, като в това време излезе да се труди на свободния адвокатски пазар.

Независимо от всичко не скърбя, че напуснах правосъдната система, с цел да се причисля към " Да, България " на Кристиан Таков и Мануела Малеева. Това обаче от дълго време не е същата партия. Виждам го освен аз, а и напускащите и симпатизантите, които изпраха да дадат гласа си на друга партия на последните избори, показва Лалов и добавя: Ще продължа активността си в СОС като самостоятелен общински консултант, тъй като моят ангажимент е на първо място към гласоподавателите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР