Токио. Toyota Motor Corporation е партньор за мобилност на Параолимпийските

...
Токио. Toyota Motor Corporation е партньор за мобилност на Параолимпийските
Коментари Харесай

Toyota подкрепи Параолимпийските игри и спортисти

Токио. Toyota Motor Corporation е сътрудник за подвижност на Параолимпийските игри в Токио и съпровожда спортистите по пътя им към нови най-хубави достижения. Докато Летните олимпийски игри в Токио към този момент са история и купите в 33 спорта към този момент са взети, идващият състезателен акцент стартира с церемонията по откриването на Параолимпийските игри.

На национално равнище Toyota от години разпространява група от най-хубавите спортисти - без значение дали са в зимен или летен спорт, олимпийски или параолимпийски, женски или мъжки, обичаен или съвременен спорт - „ Екипът на Toyota “ обгръща всичко и основава хетерогенен екип.

Японците се застъпват за спокойно общество без дискриминация посредством спорт и стабилно общество посредством подвижност. Toyota има вяра, че подвижността надвишава опциите предоставяни от автомобила. Това е изразено в фирмената самодейност „ Започнете своето невероятно “ и образува основата за прекосяването от автомобил към компания за подвижност.

В допълнение към уговорката си като сътрудник за подвижност, Toyota е изправена пред предизвикването да създаде съоръжение за параспортисти по целия свят с софтуерните умения и ноу-хау, събрани от автомобилното инженерство. Например инженерите на Toyota от Toyota Gazoo Racing и многократният притежател на златни медали на Параолимпийските игри Андреа Ескау се сплотиха, с цел да предефинират границите на това, което е механически допустимо при колоезденето единствено с ръчно задвижване.

Наред с други неща, ръчно направената по поръчка триколка, с която тя сполучливо взе участие за първи път в надпревари предходната година, и нейната ски шейна бяха взаимно създадени с компанията. В допълнение, Андреа беше определена за един от 200-те „ Глобални тима на Toyota Toyota “, които са подкрепени по пътя към Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио 2020/2021. Програмата за спортисти е част от акцията на Toyota „ Мобилност за всички “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР