Тогава започва обратното броене за пускането на пазара на нашия

...
Тогава започва обратното броене за пускането на пазара на нашия
Коментари Харесай

На 21 септември започва нова ера на безопасност за Volvo Cars

Тогава стартира противоположното преброяване за стартирането на пазара на нашия нов, напълно електрически водещ SUV, който ще бъде оголен по-късно тази година.

В продължение на съвсем 100 години нашата цел е да вършим нововъведения и да слагаме нови стандарти, с цел да спасим повече човешки животи. С най-новият ни автомобил ние продължаваме това завещание, като вкарваме нови интелигентни технологии, в това число LiDAR, захранван от неповторима композиция от съществени калкулации и програмен продукт на Volvo Cars, които ще ни оказват помощ да напреднем към нашата задача: никой да не бъде съществено ранен или погубен в нов автомобил Volvo.

Преди да ви покажем автомобила по-късно тази година, Джим Роуън, нашият изпълнителен шеф, ще показа визията ни за бъдещето на сигурността. Ще видите за пръв път някои от новите технологии, които идват като стандарт за идния ни автомобил, в това число новаторски функционалности, предопределени да покачат сигурността – както за вас, по този начин и за хората към вас.

Абонирайте се за нашия канал в YouTube в този момент, с цел да не пропуснете идните събития: „ С мисъл за сигурността “ в 15:00 ч. на 21 септември. #SafetyInMind



*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР