Тогава ме налегна самотата. Няма с кого дума да си

...
Тогава ме налегна самотата. Няма с кого дума да си
Коментари Харесай

Смотаният Вдовец Бай Киро От Меден Рудник Взриви България: Знаете Ли Какво Правят Дъщерите Ви!

Тогава ме налегна самотата. Няма с кого дума да си кажеш, няма с кого до магазина да идеш, няма с кого да седнеш на масата. Това оповестява “Флагман ”, цитирайки писмото на бургазлията, който си търси своята половинка.Аз съм някогашен миньор, пенсионер съм, на 55 години съм, взимам прилична пенсия, докарвам си и спомагателни приходи, тъй като работя към една компания. Регистрирах се в уебсайт за запознанства, написах си същинската възраст и че диря жена на 50- 53 години за приятел в живота. Написах, че съм сериозен, че желанията ми са честни, че в случай че се харесаме, ще се вземем, всичко си написах.

В началото имаше слаб интерес към мен, само че в този момент, с наближаването на лятото започнаха да идват всевъзможни писма. Буквално ме е позор да изтъквам всичко, само че да вземем за пример десетокласничка от Казанлък ми предлага хубави сви*ки, против квартира. Друга ученичка ми споделя, че няма пари за море и ми дава обещание, че в случай че й дам стая през лятото, иска ми се отплаща в леглото.

Та те са по-малки от синовете ми! Как да посегна на дете, аз съм човек на възраст!

Най-напористи се дами към 30-35 години. Веднага оферират да ми изпратят фотография, с цел да ги видя какъв брой са хубави. Давам си имейла и какво получавам? Едната се снимала гола. Другата напряко се разкрачила против камерата, третата /с извинение/ напряко се опипва.

Същите фотоси пращат и студентки, които несъмнено са малолетни, вършат се, или пък всякакви обилни дами, на които като че ли на челото им е написано, че са от занаята.

Нагледах се на голотии и срамотии!

Момичетата пишат, че нямат пари, дамите най-откровено признават, че ще кажат на мъжете си, че са си намерили работа за лятото и ще дойдат да живеят с мен.

Единствената подобаваща по възраст се беше снимала – представяте ли си по жартиери и един плюшен питон.

Такова безочливо поведение не бях очаквал. От деца, от девойки, от омъжени дами, нагли, цинични, предизвикващи омерзение.
А аз си диря сериозна, разведена, или вдовица, да се вземем. Та желая да запитвам мъжете – знаете ли какво вършат дамите ви, дъщерите ви? Или и вие сте в тези уеб сайтове и си търсите нещо непознато?

Срамота!
Бай Киро от “Меден рудник ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР