Тодор Тагарев не се притеснява ни най-малко, че шефката на

...
Тодор Тагарев не се притеснява ни най-малко, че шефката на
Коментари Харесай

Тагарев от полигона: Не съм притеснен от Нинова изобщо

Тодор Тагарев не се тормози ни минимум, че шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова му е поискала оставката и то незабавно. Това съобщи самият боен министър пред публицисти на полигона в Ново село.

Не съм обезпокоен по никакъв метод от това, че водач на опозиционна партия ми желае оставката. Поведението ми няма да се промени, безапелационен е Тагарев.

Припомняме, че повода за настояването е концепцията на министъра да се разположи база на НАТО в Черно море.

Изключително странна и непредвидена интерпретация на моите думи. Конвенцията от Монтрьо е доста значим интернационален документ, признат през 1936 година Досега не са проявявани никакви съществени апетити към изменението му. Всичко, което обсъждаме и приказваме, е в прецизно сходство с този документ. Някой е решил да интерпретира думите ми по метод, който му изнася политически за пропагандни цели, разяснява още министърът на защитата.

Тагарев разяснява и информацията за възможна аудиенция на украинския президент в България.

Според него това ще ни покаже, че Украйна цени помощта ни.

Украинският президент е скъп посетител на всички места. Посещението му би било извънредно самопризнание за ролята на България в поддръжката й към Украйна в тази несправедлива и непредизвикана война, която стартира Русия против нея. Не би трябвало обаче да изтича информация за това дали ще идва у нас, защото въпреки всичко в страната му се води война, сподели още Тагарев.

Той е безапелационен, че всичко, което страната ни е предоставила като помощ на Украйна, е законно.

Министърът добави, че се надява такова посещаване в действителност да се осъществя.

Припомняме, че през днешния ден от пресцентъра на министерски съвет оповестиха, че няма публична информация за визитата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР